Tauno ja Helena

Taunolla ja Helenalla on jo pitkä yhteinen taival takana. Naimisissa he ovat olleet vuodesta 78 ja asuneet aina Haapajärvellä. Tauno käy töissä Hasalla ja Helena on töissä Reisjärven/Haapajärven kuntayhtymällä. Perheeseen kuuluu myös nuorimies Kari.

 

Tauno: "Noin 12-vuotiaana luin Arthur S. Maxwellin Ikuisia kertomuksia ja olin silloin ensimmäisen kerran herätyksessä. En minä paljon ymmärtänyt uskon asioista, mutta tutkiskelin niitä ja hengelliset asiat kiinnostivat.

Vuodet vierivät ja elämässä meni kaikki hyvin. Pikkusiskoni olivat tulleet uskoon. He olivat tosi innokkaita ja puhuivat minulle näistä asioista ja se kait teki minuun niin suuren vaikutuksen, että rupesin tosissani taasen miettimään uskon asioita.

Helena oli myös herätyksessä ja yhdessä teimme uskon ratkaisun telttakokouksessa Kuusaalla kesäkuussa vuonna 82. Kasteella kävimme heinäkuussa urheilukentän rannassa, missä ei ollut kastettu aikaisemmin ainakaan 30 vuoteen vapaan suunnan uskovia. Elokuussa meidät liitettiin Haapajärven rukouspiiriin."

Tauno kuuluu seurakunnan vanhemmistoon. Jumala on johdattanut, niin että ulkonaisesti elämässä on pärjännyt hyvin ja sisäinen elämäkin on ollut rikasta. 

"Lukijoille haluamme sanoa, että Kristukselle kannattaa elämä antaa!"

Jes. 40:31 " Mutta ne, jotka Herraa odottavat, saavat uuden voiman. He kohottavat siipensä kuin kotkat. He juoksevat eivätkä näänny, he vaeltavat eivätkä väsy."