Seppo

Isännän pöydässä TV7:n ohjelmassa mukana.
Klikkaa kuvaa!

Rauhan tervehdys!

Olen saanut uudestisyntyä elävään toivoon 29.9.1994 Porin katkaisuhoitoasemalla.

Siihen mennessä olin kokenut elämässä monenmoista, pääosin aikuisella iällä pahoja asioita. Minulla oli hyvä koti, ja rakastavat vanhemmat, mutta jotenkin asiat lähtivät väärille raiteille. Tuli tehtyä muutamia vääriä valintoja, ja siitä se sitten lähti.

Elämään tuli matkan varrella alkoholi ja muut päihdyttävät aineet. Sitä seurasi epärehellisyys, väkivalta, ja haureellinen elämä. Loppuvaiheessa millään arvoilla ei ollut enää mitään merkitystä.

Se täytyy mainita, että usein yksinäisyydessä sitä mietti, että onko minun koko loppuelämäni tällaista. Se, mikä tuli vastaukseksi, sai aikaan lievästi sanottuna ahdistusta. Ymmärsin, että minulla ei omin voimin ole mitään mahdollisuutta päästä kiinni ns. kunnon elämään!! Se tuntui ahdistavan lopulliselta.

Vuonna 1990 elämääni tuli valonpilkahdus Jumalan maailmasta! Ihmeellisellä tavalla Jumala johdatti minut hengellisiin tilaisuuksiin, ja vaikka sen hetkinen elämäntilanne oli aika surkea alkoholinkäytön, väkivallan, ja avio-ongelmien vuoksi, koin noissa tilaisuuksissa käsittämätöntä rauhaa. Se tuntui ihmeelliseltä!

Silloin en vielä kääntynyt Jumalan puoleen, mutta jotakin lähtemätöntä oli jäänyt minun sydämeeni!! Se oli siellä silloinkin, kun olin hengenvaarassa, se oli siellä, kun olin niin päissäni, että sammuin. Se oli siellä, kun riitelin ihmisten kanssa. Neljän vuoden ajan sydämessäni oli tiedostamaton etsikkoaika, joka päättyi kolmen nuoren uskovaisen miehen vierailuun siellä Porin katkaisuhoitoasemalla! Siellä, kun nämä miehet rukoilivat minun ja vaimoni puolesta katkaistiin synnin kahleet elämästäni!

Kun lähdimme kotiin hoitojakson jälkeen, niin me olimme vapaita!! Tuntui ihmeelliseltä, kun alkoholin himo ei enää saanut valtaa minussa. Himot tulivat, mutta kun rukoilin, ja uskovat nuoret veljet ja sisaret auttoivat, niin maailma ei enää saanut otetta minusta! VAPAA, YSTÄVÄT, VAPAA!! Aivan käsittämätön tunne!! Jeesus vapautti minut ja vaimoni, ja me rakastuimme toisiimme uudelleen! 2000 vuotta sitten tapahtunut ristiinnaulitseminen toimii vieläkin!

Sinä joka luet tätä, etkä ole vielä uskossa, niin kehoitan sinua ratkaisemaan suhteesi Jeesukseen nyt!