Katja

Raamatussa kerrotaan, miten Jeesus tapasi Samarialaisen naisen, aivan kuin minut. Kun tulin uskoon Porin katkolla, niin siellä Jeesuksen lähettämät miehet puhuivat siitä, mitä Jeesus oli heidän kohdallaan tehnyt. Ne asiat puhuttelivat minua, ja Jumalan Pyhä Henki alkoi tehdä työtä minussa. Sain antaa elämäni Jeesukselle 29.9.1994, ja 3.12.1994 astuin kasteen hautaan Jeesuksen esimerkkiä seuraten, ja lähteä koko sydämestäni seuraamaan Jeesusta!

Olihan silloin lihallisen minäni puolelta taistelua, ja silloin tällöin vieläkin on, mutta parempi on kilvoitella taivaan kotia kohti kuin jättää Jeesus, ja lähteä kulkemaan omia polkujaan, kyllä sen tietää miten siinä kävisi! Aivan samoin kuin tuo Samarian nainenkin totuuden kuultuaan lähti heti kertomaan siitä omaan kaupunkiinsa, niin minäkin lähdin, ja puhelimella soitin kaikille sukulaisilleni ja tuttavilleni! Jotkut sanoivat, että hyvä se on sinulle, mutta äitini, joka ei ole vieläkään uskossa sanoi, että olen rukoillut saunassa yksinäisyydessä, että anna Jumala Katjan ja Sepon tulla uskoon tai ota heidät pois.

Kiitos Herralle hän muutti meidät molemmat, ja avioliittommekin sai ikään kuin uuden alun! Nyt olemme olleet aviossa 27 vuotta, josta ne ensimmäiset 9 vuotta ilman Jeesusta olimme vain kavereita keskenämme. Ajatelkaa kuinka hyvä Jeesus meillä on että saimme rakastua toisiimme oikein todella! Astuimme ”ulos leiristä” jossa ennen elimme, ja astuimme Jeesuksen seuraan, jossa meidän on hyvä olla. Olemme yhdessä pariskuntana saaneet tehdä Jumalan tahtoa elämässämme, ja hän on meitä kuljettanut voittosaatossa! Jumala tuntee meidät ja tietää mitä tekoa me olemme. Jeesusta kiitellen terveisin: Katja