Esko

Olen syntynyt Jyväskylässä 50-luvun alussa. Vuonna -55 muutimme Korpilahdelle maalle asumaan. Kun sain koulut käytyä lähdin työelämään metsätöihin. Myöhemmin tein mm. rakennushommia ja sitten taas jatkoin metsätöissä. Opin tupakoimaan ja käyttämään päihteitä ja pelasin rahapelejä. Tilit menivät sitä mukaan kun tulivatkin.

Sitten vuonna -81 selkäni "sippasi". Jatkoin kuitenkin vielä metsätöissä viisi vuotta ja vuoden -86 tammikuussa muutin asumaan Mäntsälään siskoni luokse. Kävin Helsingissä rakennuksilla töissä. Siskoni oli uskossa ja samoin hänen miehensä. He kehoittivat minua antamaan elämäni Jeesukselle.

Kerran siskoni toi kotiimme kaksi miestä. Toinen julisti minulle evankeliumia ja toinen soitteli ja lauloi. Ja tulin uskoon. Vapauduin alkoholista ja tupakasta. Uusi elämä alkoi. Vuonna -87 keväällä kävin kasteella ja minut liitettiin Mäntsälän helluntaiseurakuntaan.

Vuotta myöhemmin syksyllä muutimme Jämsään. Olin siellä taasen rakennuksilla töissä. Sitten selkäni meni niin huonoksi, että työt oli lopetettava ja sitten tuli muutto Ouluun. Siellä asuin reilun vuoden. Jumala näytti minulle unessa Haapajärven, muutin tänne vuonna 1993. Jumala kutsui minut kotilähetystyöhän ja esirukoilijaksi. Haapajärvellä sain olla mukana mm. teetupatyössä. Olen innokas rukoilija ja rukousvastauksiakin olen saanut. Raamattukin on rakas kirja ja luen sitä ahkerasti. Kilvoitellaan tällä uskon tiellä. Jumala antaa vielä herätyksen Suomeen ja tänne Haapajärvellekin.