Pelastumis- ja uudistumisrukous


Olemme hiljattain saaneet viettää itsenäisen Suomen 98-vuotis-päivää. Monet lähisukulaisemme puolustivat sodan aikana tätä maata, monet haavoittuivat vaikeasti, useat antoivat henkensä maamme puolesta. Heidän uhrinsa ansiosta meillä on itsenäinen Suomi. 

On kuitenkin eräs henkilö, joka on antanut henkensä sinun puolestasi, että sinulle olisi pääsy Jumalan luokse. Hän on Jeesus Kristus! Niin paljon Jumala rakasti maailmaa; sinua ja minua, että hän antoi ainokaisen poikansa, ettei yksikään joka häneen (Jeesukseen) uskoo; hukkuisi, vaan että hänellä olisi iankaikkinen elämä. 

Sana sinulle, joka olet luisunut pois Jeesuksen luota. Jollakin tavalla olet hukannut sydämen uskon; sydämen usko on vaihtunut pään uskoon. Jumalan Sanan luku ei enää maita. On vaikeaa palata takaisin Jeesuksen luokse. Kuitenkaan Jeesus ei ole koskaan jättänyt sinua. Hän on ollut vierelläsi ja itkenyt, kun on nähnyt sinun tuskasi. Puhun samalla itsellenikin, kun kun puhun tätä sinulle. Rukoillaan yhdessä, rukoillaan uskon uudistumisen puolesta. Tämä seuraava rukous sopii myös sinulle, joka et koskaan ole Jeesusta tuntenut ja pyytänyt häntä elämääsi. 

Rukoilemme: 
"Jeesus Kristus, Jumalan Poika. Minä tunnustan Sinun edessäsi, että olen uskossa kylmennyt. Tunnustan Sinun edessäsi kaikki syntini; anna minun syntini anteeksi. Olen joutunut Sinusta niin kauas, tule sydämeni sopukoihin asumaan, puhdista minut Sinun verelläsi, vapauta minut kaikista siteistä, jotka minua sitovat. Uudista minun uskoni. Tee Sanasi eläväksi." 

Nyt julistan sinulle ja itselleni synninpäästön, sillä valtuudella, jonka Jumala on minulle antanut. 

"Jeesuksen Kristuksen nimessä ja maahan vuotaneessa veressä julistan kaikki sinun syntisi anteeksi. Julistan sinulle vapautta Jeesuksen nimessä kaikista sisäisistä siteistä, jotka sinua kahlitsevat. Julistan sinulle vapautumista itsetuhoajatuksista. Julistan sinulle sisäistä parantumista, julistan parantumista kaikista ruumiisi sairauksista. Amen." 
  
Muista, että mitään lääkettä et saa jättää pois, ennenkuin lääkärisi antaa sinulle luvan ja toteaa sinut terveeksi vaivastasi. 

Rikki mennyt tehdään eheäksi, särkyneet korjataan, haavoittuneet sidotaan, alaspainuneet nostetaan, kadonneet löydetään, eksyneet tuodaan takaisin. 

Jeesus on tie ja hänet vastaanottamalla elämääsi pääset Jumalan yhteyteen. Jeesus antaa sinulle rauhan sisimpääsi ja antaa elämällesi tarkoituksen. 
Ala lukemaan Jumalan Sanaa, vaikka yksi jae päivässä. Hakeudu sellaisten ihmisten luokse, joiden tiedät olevan uskossa. Rukoilkaa yhdessä, tutkikaa Jumalan Sanaa yhdessä. 

Tulkoon Jumalan rauha sinun sydämeesi, ja Jeesuksen läsnäolon myötä elämän ilo. Mene rauhassa ystäväni! 

Eila Viikilä